Veronika Žilková

» » » neoficiální stránka « « «

Jméno Veronika Žilková
Narozena 16. říjen 1961
Studium DAMU
Divadlo Činoherní klub (představení)
Členka Česká filmová a televizní akademie
Mluvčí Občanské sdružení Prosaz
Ocenění Český lev - Zapomenuté Světlo
Anketa TýTý - 2. nejoblíbenější herečka

VERONIKA ŽILKOVÁ AKTUÁLNĚ ÚČINKUJE
Česká realit(k)a Deskový statek Činoherní klub
program
Drsně humorná hra Portugálie Činoherní klub
program
Zábavný pořad HandyCamping Radiožurnál
Čt ~20:05
Autorská groteska TELE TELE TV Nova
Po ~22:30
přehled aktuálních TV pořadů

"Filmografie"

Sauna - Někdo to rád horké (2003) pořad PrimaTV ... host
Dvojhlas - Život s dětmi (2002) pořad ČT ... host
Úsměvy Veroniky Žilkové (2002) antologie ... host
Šípková Růženka (2001) TV seriál ... Šípková
To jsem z toho jelen (2001) TV seriál ... Jelenová
Kruh (2001) ... matka Fanynky
Deník šílené manželky (2000) TV film ... Xénie
Anděl Exit (2000) ... kurva
TELE TELE (2000+) TV groteska ... paní Veronika
Otesánek (2000) ... Božena Horáková
Bolkoviny (1999) ... host
Případy detektivní kanceláře Ostrozrak (1999)
Eliška má ráda divočinu (1999) ... Hedvika
Šest statečných (1999) ... hlas sekretářky
Poklad pana H. (1998) ... Cecílie
Manéž Bolka Polívky (1997) ... "opilý" host
Zapomenuté světlo (1996) ... Marjánka
Jak si pan Pinajs kupoval od kocoura sádlo (1996) ... Mici
Detektív Martin Tomsa (6.díl) TV
Hotýlek v srdci Evropy (1993) ... Anna
Detektiv Martin Tomsa - Tabatěrka (1993) ... Klára
Kamarád do deště II (1992) ... Maruška
Hříchy pro pátera Knoxe (7) Ženské za volantem (1992)
Přítelkyně z domu smutku (1992) TV seriál ... dozorkyně
Kdo dostane burák (1990) ... Evelyna
Druhý dech (1989) TV seriál ... Veruna
Smrt v Kruhu (1989) TV ... Ilona Vrbová
Útěk ze seriálu (1988) ... scriptka
Naděje má hluboké dno (1988) TV hra ... Šárka
Tichý společník (1988) ... Heda
Pan a paní Denisovi (1987) cyklus Vladimír Brázda vás zve
Paní Liška (1987) TV pohádka
Mág (1987) ... Lori Šomková
Narozeniny režiséra Z.K. (1987) ... Pomněnka
O Háderunovi a víle Elóře (1986) TV pohádka ... Markétka
Lev s bílou hřívou (1986) ... Olga Janáčková
Pták Žal (1985) TV pohádka ... princezna
Až já budu královna (1984) TV pohádka ... Pepička
My všichni školou povinní (1984) TV seriál ... Jana
Samorost (1983) ... Eva
Doktor z vejminku (1982) TV seriál
Když rozvod, tak rozvod (1982) TV film ... Pavla
Ale je ženatý (1981) TV cyklus Tak se ptám ... Zuzana
Lišáci-Myšáci a Šibeničák (1970) ... Olga

Články na Internetu

Teletele prvňáčci - televize.cz nově
Šampaňské i o Velikonocích - revue.idnes.cz - tip-
Co poslouchá Veronika Žilková? - stratosfera.cz
Nepřemýšlet o hloupostech - Týdeník Rozhlas
Otázka pro Veroniku - Píšťalkový zpravodaj
Pánové, dáma podává ruku první - idnes.cz
Ptejte se Veroniky Žilkové - idnes.cz
Televize není naše oblíbená teta - idnes.cz
Růženkou bych být nechtěla - televize.cz
Když mě vyhodí, půjdu dělat jiné zaměstnání
Nosí nejraději tepláky - zabava.centrum.cz
Šílená - rozhovor reflex.cz
Vymyšlené knedlíky - rozhovor 1997 - tip -
Rozkoš ze zoufalství - Tvoje.cz
Veronika s Českým Lvem - Píšťalkový zpravodaj
Mám tu své schody - Činoherní čtení
Řekli o filmu (Otesánek) - WarnerBros
Půlhodinky s Jeleny - časopis Televize
Za vším hledej ženu - časopis Televize
Jak se budí Šípková Růženka - časopis Televize

Fotografie na Internetu

Natáčení v Manětíně - petr-novotny.cz nově
Moderuje Top Fashion 2001 - monika-models.cz nově
Den zvířat Zoopark Chomutov - blesk.cz
Veronika Žilková v bílém - blesk.cz
Jako Růženka Šípková - blesk.cz
Večer udílení cen Sázka na kvalitu - scena.cz
Veronika Žilková v červených - stratosfera.cz
Veronika Žilková v porotě soutěže - rozhlas.cz
Veronika Žilková - agenturaars.cz
Veronika Žilková v QQ Studiu - qq.cz
Veronika Žilková nestárne - sweb.cz - tip -
Růženka Šípková - zabava.atlas.cz
Veronika Žilková - zabava.atlas.cz
Veronika Žilková v natáčkách - dobrocinna.aukce.cz
Přírodní Veronika Žilková - redioservis-as.cz
Ze seriálu Šípková Růženka - redioservis-as.cz
Fotografie Veroniky Žilkové na idnes.cz
Udělování Českého Lva - foto: Dušan Prouza
Pavlína Kopečková - reflex.cz
Otesánek 1 - Warner Bros.
Otesánek 3 - Warner Bros.
Otesánek 4 - Warner Bros.
Veronika Žiková - televize.cz
Hedvika 1 - Eliška má ráda divočinu
Hedvika 2 - Eliška má ráda divočinu

Zajímavosti

Archiv TV Nova - scénky TELE TELE
Ukolébavky a pohádky - CD
Kostým Veroniky Žilkové v Dobročinné aukci


Upozorňovat na změny

Chcete-li vědět o změnách této stránky přes e-mail
Váš e-mail:

webmaster

Činoherní klub TELE TELE seznamka